top of page

Com funciona la xarxa de voluntaris del col·legi?


La crida als estudiants voluntaris ha estat coordinada entre el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC), la Universitat de Barcelona i la Universitat Ramon Llull. Un cop es van aconseguir els diversos voluntaris i es va verificar que les persones que s’havien ofert estaven cursant el Grau de Farmàcia, cada Col·legi va emetre uns certificats de mobilitat que els estudiants han de dur a sobre quan presten el servei. Al mateix temps, des dels quatre Col·legis de Farmacèutics catalans, es va fer una crida a les farmàcies per saber si tenien coneixement de clients que podien necessitar aquest servei.

Quan els tècnics de cada Col·legi troben coincidència de zona geogràfica entre oferta d’estudiants i demanda farmàcies, avisen a la farmàcia del nom, DNI i telèfon de l’estudiant per tal que el contacti i acordin l’hora en què anirà a la farmàcia a recollir el paquet amb la medicació per portar-lo al domicili del pacient.

La farmàcia és l’encarregada de preparar el paquet amb la medicació que l’estudiant ha de lliurar. També s’encarrega d’avisar el client que se li lliurarà el paquet de la medicació dins d’una franja horària determinada.3 views0 comments
bottom of page